ماهان شبکه ایرانیان

زردچوبه، طلای چاشنی‌ها

نتایج آزمایشات ما نشان می‌دهد که این ادویه خواص ضد التهابی و ضد سرطانی فوق‌العاده‌ای دارد و با پیشگیری از تشکیل تومورها و بهبود عملکرد اعضای بدن و تحرک آنها، سبب افزایش طول عمر می‌شود.

زردچوبه، طلای چاشنی‌ها

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

زردچوبه که به‌عنوان طلای ادویه‌های غذایی شناخته شده است، حاوی ماده‌ای موسوم به «کورکومین» می‌باشد که خاصیت آنتی‌اکسیدانی فوق‌العاده بالایی دارد و همچنین حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مفید دیگر است.

این ادویه در غذاهای هندی به وفور استفاده می‌شود و در آشپزی آسیایی‌ها و همچنین آمریکایی‌ها نیز جایگاه مهمی دارد.

دکتر مهتاب جعفری استادیار داروسازی در آمریکا در این باره تاکید کرد: «نتایج آزمایشات ما نشان می‌دهد که این ادویه خواص ضد التهابی و ضد سرطانی فوق‌العاده‌ای دارد و با پیشگیری از تشکیل تومورها و بهبود عملکرد اعضای بدن و تحرک آنها، سبب افزایش طول عمر می‌شود. این ادویه روی ژن‌های مربوط به سرطان و نیز ژن‌های مربوط به افزایش سن تاثیرگذار است».

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان