تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
زردچوبه که بهعنوان طلای ادویههای غذایی شناخته شده است، حاوی مادهای موسوم به «کورکومین» میباشد که خاصیت آنتیاکسیدانی فوقالعاده بالایی دارد و همچنین حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مفید دیگر است.
این ادویه در غذاهای هندی به وفور استفاده میشود و در آشپزی آسیاییها و همچنین آمریکاییها نیز جایگاه مهمی دارد.
دکتر مهتاب جعفری استادیار داروسازی در آمریکا در این باره تاکید کرد: «نتایج آزمایشات ما نشان میدهد که این ادویه خواص ضد التهابی و ضد سرطانی فوقالعادهای دارد و با پیشگیری از تشکیل تومورها و بهبود عملکرد اعضای بدن و تحرک آنها، سبب افزایش طول عمر میشود. این ادویه روی ژنهای مربوط به سرطان و نیز ژنهای مربوط به افزایش سن تاثیرگذار است».